jooga, yin, hatha, heartful yoga, kaisa kärkkäinen

Heartful Yoga - Lempeyden joogaa

Yksilöllisyys ja lempeys. Nämä ovat eväät, jotka löytyvät Kaisa Kärkkäisen kehittämän joogatyyli Heartful Yogan ytimestä. Kaisa on luonut joogasuuntauksen pohjautuen yli vuosikymmenen kokemukseensa jooga- ja hyvinvointialasta. Hän halusi vastata siihen tarpeeseen, jonka hän näki ja koki oppilaidensa harjoituksen kaipaavan: Jokaisen keho ja elämänkokemus ovat ainutlaatuisia, eikä ole yhtä oikeaa harjoitusta, joka sopisi kaikille. Lempeyden jooga ei ohjaa vain yhden gurun oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful Yoga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle.

Heartful Yoga on yhdistelmä joogaa, mindfulnesia ja coachingia. Se on työkalu aikaan jossa elämme. Heartful Yoga - Lempeyden jooga tukee arjen kiireissä ohjaamalla toimimaan omasta keskuksesta käsin. Paikasta, jossa levollisuus ja kiireettömyys sijaitsevat.


HeartfulYogaTeacherTraining_ryhmakuva005_web.jpg
workshop, retriitti, kaisa kärkkäinen, jooga, heartful yoga, lempeyden joogaa, hatha, yin

Heartful Yoga -opettajakoulutus

Lempeän läsnäolon Heartful Yoga –opettajakoulutuksesta saat työkaluja, joita voit käyttää sekä oman itsetuntemuksesi vahvistamiseen että uuden ammatin oppimiseen. Lähde mukaan yli vuoden kestävälle ainutlaatuiselle matkalle!

Workshopit ja retriitit

Syvemmälle sukeltavaa, lataavaa ja inspiroivaa opetusta Suomessa ja ulkomailla. Työpajoja on tarjolla myös joogaopettajien hyvinvoinnin ja jatkuvan ammattillisen taidon kehityksen tueksi.

 

Yogobe - joogaa aikataulusi mukaan

Rullaa mattosi auki ja tule joogaamaan Kaisan kanssa oman kotisi lämmöstä käsin. Löydät yogoben nettijoogapalvelusta satoja eri tunteja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi Kaisan ja hänen joogaopettajakollegoidensa ohjaamina.  

Uutena käyttäjänä saat koodilla “KAISA” rajoittamattoman pääsyn sivuston videoihin 30 päivän ajaksi veloituksetta.

Kaisa Kärkkäinen, jooga, joogaopettaja