Heartful Yoga kevätkausi 2019

 

Heartful Yoga-viikkojoogakurssit, workshopit ja retriitit löydät kootusti alta. Ilmoittautumiset  suoraan Holviin, linkin löydät kuvauksesta ja peruutusehdot täältä.

♡ Kaisa

 
 
 

Heartful Yoga-viikkokurssit kevät 2019

bok.jpg

Heartful Hatha yoga for spring at Bokvillan

Maanantaisin klo 18.05–19.30 ajalla 7.1.–15.4. (15 krt)

Bokvillan, Arabianranta

Heartful Hatha on dynaamisen lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa vahvistavat ja palauttavat fyysiset asanaharjoitukset sekä mieltä kirkastavat hengitys- ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat yhteen. Kurssi sopii niin joogan vasta-aloittaville kuin kokeneille konkareille. Joogaopettajina kurssilla toimivat Kaisa Kärkkäinen ja muut Heartful Yoga-opettajat.

 
YIN_pawel-czerwinski-1065212-unsplash.jpg

Heartful Yin Yoga for Spring at Bokvillan

Maanantaisin klo 19.35-21.00, 7.1.–15.4. (15 krt)

Bokvillan, Arabianranta

Heartful Yin on lempeä joogaharjoitus, jossa kehoa linjaavat ja hitaasti palauttavat asanaharjoitukset sekä mieltä kirkastavat hengitys- ja meditaatioharjoitukset kietoutuvat yhteen. Kurssi sopii niin joogan vasta-aloittaville kuin kokeneille konkareille. Joogaopettajina kurssilla toimivat Kaisa Kärkkäinen ja muut Heartful Yoga-opettajat.

 
TIISTAI_tanalee-youngblood-341695-unsplash.jpg

Heartful Yoga for Spring at Sepänkylä

Tiistaisin klo 18.00-19.30, 8.1.-16.4. (15 krt)

Heartful Yoga studio, Vasaramäki 9, Espoon Sepänkylä

Heartful Yoga muodostuu kehoa vahvistavasta ja palauttavasta lempeän dynaamisesta asanatyöskentelystä, keskittymiskykyä parantavista hengitys- ja meditaatioharjoituksista ja elämää kokonaisvaltaisesti tukevista coaching-tehtävistä. Tämä tunti on tiistain Heartful Yoga-sessioista restoratiivisempi.

 

Workshopit ja retriitit

Viikkokurssien ja workshopien peruutusehdot ja korvausjärjestelmän löydät täältä.