Back to All Events

Work Your Light - Sunday Evening Heartful Yoga Sessions

  • Sepänkylä, Espoo (map)
heartful yoga, workshop, heartful hatha, heartful yin, jooga, kaisa kärkkäinen

PALAUTUMINEN ♡ VAKAUS ♡ VIRTAUS ♡ VOIMAANTUMINEN ♡ VALO

Varmista valosi säilyminen syksyn pimentyessä kerran kuukaudessa järjestettävien joogasessioiden tukemana. Kokoonnumme syksyn aikana viisi kertaa kahden tunnin mittaiseen workshop-hetkeen. Joogatilana toimii Kaisan tunnelmallisen boheemi kotistudio jugend-puutalossa Espoon Sepänkylässä. 

Workshoppien teemat palautuminen, vakaus, virtaus, voimaantuminen ja valo toistuvat monipuolisten joogaharjoitusten kautta läpi koko syksyn. Saat myös jokaisesta tapaamisesta joogasarjan mukaan kotiharjoituksen tueksi. Huomaathan, että Heartful-joogan ytimessä on yksilöllisyys ja lempeys ja siksi se sopii niin joogaa vasta aloitteleville kuin kokeneillekin konkareille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan yksin, kumppanisi tai kaverisi kanssa. 

Tulevien workshoppien ajankohdat:

29.10 klo 18.00-20.00
19.11 klo 18.00-20.00
3.12 klo 18.00-20.00

Hinta ja ilmoittautuminen:

Voit osallistua yhteen tai useampaan sessioon. Workshopiin mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten varmistathan paikkasi mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen kaisa@heartful.fi. Voit ostaa paikkasi valitsemaasi määrään työpajoja alta (kaksin saapuville 20 % alennus hinnasta, mainitsethan tämä ilmoittautuessasi):

  • yksi sessio 25,00 € ↠ OSTA NYT       

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!