Back to All Events

Lempeys on oma supervoimasi - Heartful-jooga miniretriitti joogaopettajille

lempeysretriitti.jpg

Tervetuloa lataamaan syksyn työhyvinvointivarastot joogan ammattilaisille suunnatulla Lempeyden kortit ja jooga -miniretriitillä. 15.9 klo 15.00-17.15 . Tapahtuman fasilitaattorina toimii joogaopettaja Kaisa Kärkkäinen.

Joogaopettaja tuntee usein painetta voida jatkuvasti hyvin. Todellisuudessa kestävä hyvinvointi ja siitä kumpuava ammattitaito ammentavat lempeydestä. Se tarkoittaa kykyä hyväksyä elämän erilaiset vaiheet. Sinun ja elämäsi ei tarvitse olla puitteiltaan täydellisiä, vaan voit löytää rauhan myös keskeneräisyydessä. 

 Lempeyden kortit ovat työkalu, jonka avulla voit vahvistaa myötätuntoa arjessasi. Korttien avulla jaat lempeyttä sekä itseäsi kohtaan, että yhteisölle ympärilläsi. Joogaopettajana voit hyödyntää Lempeyden kortteja sekä oman päivittäisen harjoituksesi tukena että inspiraationa ja sisällön syventämisenä opetuksessasi.

Miniretriitti pitää sisällään:

·       1h 30min Heartful Yin -joogaharjoituksen

·       Lempeyden kortit-korttipakan (arvo 35€) ja sen käytön opastuksen

·       Joogaopettajille suunnatun 45min valmennushetken 

·       Yritteetä ja pientä naposteltavaa

✧ MISSÄ ✧

Kokoonnumme Kaisa Kärkkäisen tunnelmallisessa jugend-puutalossa sijaitsevassa kotistudiossa Espoon Sepänkylässä Vasaramäki 9:ssä, vain 12 minuutin kävelymatkan päässä Kauniaisten juna-asemalta.


✧ INVESTOINTISI & ILMOITTAUTUMINEN ✧

Osallistumismaksu on 59€ ja mukaan voit ilmoittautua varaamalla paikkasi suoraan Holvista. Workshopin peruutusehdot löydät täältä.